torstai 10. joulukuuta 2015

Syväluotaava syrjähyppy sisustuksen maailmaan.

Ja sitten jotain aivan tavallisesta poikkeavaa... Sain Sisustushaasteen Syvältä Blogin Sannalta. Kiitos haasteesta! :)
Säännöissä lukee että pitäisi keksiä uudet kysymykset ja haastaa joku toinen blogaaja, mutta eiköhän me seurata Sannan esimerkkiä ja mennä näillä samoilla :)
Haastan Kuusin Kotona Blogin Leenan!

Haastattelu oli tässä kuvitteellisessa julkaisussa. 
Teksti: Hans Fürdeluxenburg
Kuvat: Kotialbumi.

Saavun hämyiseen kynttilöillä valaistuun oleskelutilaan. Ilmassa tuoksuu vastajauhetun kahvin aromit. Vastapäätä istuu mies Nurjat Puolet Blogin takaa. En näe hänen kasvojaan, sillä ne jäävät kynttilän valon ulkopuolelle. Nurkassa istuu kääpiö, joka soittaa balalaikalla jotain kaihomielistä slaavilaista iskelmää. Kysyn isännältäni soittajasta ja tämä kertoo sen olevan Korvatunturin entisiä tonttuja, joka viime yt-kierroksen jälkeen päätyi tänne työllistämisohjelman kautta. Aikamme turisteltuamme pääsemme varsinaiseen asiaan, eli sisustushaasteeseen.

1. Onko oma sisustusmakusi vuosien saatossa muuttunut ja jos on, niin miten?
On varmasti. Kehittynyt, kypsynyt ja vahvistunut. Olen aina pitänyt erikoisista esineistä. Tykkään että kirjahyllyssä on esineitä joita katsoa. Eli minimalistinen tai askeettinen tyyli ei ole mun juttu.

2. Kuka päättää teillä sisustuksesta?
Kyllähän pääosa kunniasta menee paremmalle puoliskolleni. Onneksi minulla ja Jaanalla on aika samanlainen maku näiden asioiden suhteen.

3. Onko sinulla joku sisustusinhokki? Mikä se on?
Joo on. Se sellainen kaikki valkeana sisustuslehti tyyli on aika kaukana siitä mistä itse pidän. Pidän väreistä :) siinä olen ehkä eniten muuttunut nuoruuteen verrattuna. Silloinhan en tuntenut muita värejä kuin mustan ja ehkä valkoisen.

4. Mikä inspiroi sinua sisustamaan?
Kirpputorit. Jos mahdollista niin ostan mieluummin käytettyä tavaraa, mitä tulee sisustukseen.

5. Minkä taidon haluaisit itsellesi?
Kyvyn ennustaa lottonumerot oikein. Tällä hetkellä osaan ennustaa ne mutta aina väärin :/

6. Mainitse 5 sisustukseen liittyvää lempituotetta joista uskot ettet koskaan luovu.
Kirjat ja hyllyt kirjoille eli kirjahyllyt ovat lähellä sydäntäni. Olen varmaan ollut entisessä elämässäni kirjastotäti, kirjastoauto tai antokvariaattori sillä pidän kovasti kirjoista.


Prahasta tuomani matkamuisto on myös lähellä sydäntäni. Olen aina ollut kiinnostunut näistä vähän erikoisemmista sisustusesineistä. Pääkallo taitaa löytyä kotoa ainakin 3 kipaletta. Yksi näistä on säästöpossu... Tai säästökallo.

Ostin pari vuotta sitten ensimmäisen taideteoksen. Taidegraafikka työ pyramidisilmästä. Maksoin siitä muistaakseni 20€  Jaana teki tuon alemman Taidegraafikka teoksen vanhasta valokuvasta, jossa äitini on mummolan nurkalla mököttämässä. Ikää varmaan jonkun 4-vuotta.

Tykkään naamareista. Veikkaan sen johtuvan kauhuleffa fanituksesta. Olen tähän asti aina pitänyt blogauksissani jotain naamaria, enkä edes tiedä miksi. Anonyymeys on menetetty aikoja sitten kun aloin kirjoittamaan omalla nimelläni näitä jorinoita. Naamarit on vaan mun juttu.

Viides asia mistä tykkään on lasipurkit. Mä en saa enää ostaa näitä. Jaana sanoi että ei enää rahapurkkeja. Haluan kerätä näihin kolikoita ja sitten kun ne on täynnä, kiikutan ne pankkiin. Varsinkin vanhat apteekkipurkit olis siistejä.

7. Jos saisit 2.000 €, niin mihin rahan käyttäisit ja miksi juuri siihen?
Lähtisin ulkomaille etsimään lisää pölynkerääjiä :) olen myös harkinnut vanhan pyörätuolin hommaamista ihan vaan sisustusmielessä...

On aika päättää haastelu, sillä aikaa on kulunut jo aivan liian paljon. Aamu alkaa pikkuhiljaa sarastaa.



Ps. Bonuksena Aamun kuva.
Aamulla on erikoiset nukkumatyylit.


3 kommenttia:

  1. Hei, olemme yhdestä asiasta samaa mieltä; apteekinpullot ovat siistejä (ja olen jopa löytänyt niitä kirppareilta) no okei, ovat nuo taidegrafiikka teoksetkin hienoja.
    Meidän vanha iso neuvolanvaaka ei tunnu enään yhtään omituiselta tuon pyörätuolin jälkeen.

    Ja hei, pääkallothan ovat nyt sisustuksessa oikeesti ihan in, varsinkin jos ne sattuu olemaan lasikuvun sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Prahan Pääkallo on sen verran hieno et lasikupu olis aika bueno :)

      Poista