torstai 10. joulukuuta 2015

X - Takaisin perusasioiden äärelle.


Olemme edenneet siihen pisteeseen, että kasassa on kymmenet sukat. Väli 9 ja 10 välillä venähti vähän liian pitkäksi, koska kevät, kesä, kaikkea muuta tekemistä. Vuodeksi ostamani nettiosoitekkin meni vanhaksi, koska en nähnyt oikein mitään syytä maksaa siitä, kun suurinosa käviöistä löytää tänne facebookin kautta. 

Ihan jännitti että osaako sitä enää tehdä, mutta se on kuin pyörällä ajamista, kerran kun oppii niin sen vaan osaa. Olen tehnyt tästä samasta väristä sukat jo joskus aikaisemmin, mutta päätin tehdä vielä yhdet, koska väriyhdistelmä on mielestäni niin mainio. Seuraavat sukat olen suunnitellut tekeväni yhtäaikaisesti. Saa nähdä mitä siitä tulee...

Mutta sitten asiaan.

Olen keksinyt uuden tavan sabotoida yöuneni ja tehdä yksinäni olemisesta astetta jänniytävämpää. YouTube.

Youtubesta löytyy todella paljon outoa settiä, enkä tarkoita hauskoja kissavideoita. Olen aina uskonut jossain määrin yliluonnolliseen. Nämä tähän kokoamani ovat ne jotka ovat syystä tai toisesta pelottaneet tai aiheuttaneet minulle epämukavan tunteen. Ja se jos joku on mukavaa, että joku tekee videon nettiin ja se aiheuttaa erilaisen tunteen. 

Oikeastaan tämä liittyy myös siihen että olen hillitön kauhu fani. Pidän sitä epämukavaa tunnetta mukavana. Ainakin silloin kun olen kuskin paikalla.


Elisa Lamin Tapaus

Elisa Lam oli 21-vuotias kanadalaisopiskelija, joka asui Cecil hotellissaan kunnes katosi 31.1.2013. Lam oli kadoksissa 19.2.2013 saakka, kunnes hänen ruumiinsa löydettiin hotellin katolla olevasta vesitankista. Hotellin asukkaat olivat valittaneet että hanavesi on tummaa ja se haisi oudolle. 

Hotelli Cecilin maine ei ole sieltä puhtoisimmasta päästä. Murhia ja kuolemia löytyy tämän hotellin historiasta. Elisan kuolema ei kuitenkaan kuolinsyyntutkinnan mukaan johtunut väkivallasta. Hän hukkui. Elisa löydettiin vesitankista alasti, hänen vaatteensa löytyivät myös tankista. Hänen ruumiistaan ei löytynyt jäämiä huumeista tai lääkkeistä.

https://youtu.be/rFb16qAfuqg
Videolla näkyy kuinka Elisa käyttäytyy perin oudosti hississä.  Miten Elisa päätyi vesitankkiin, on vielä mysteeri. Katolle johtava ovi on lukittu ja sen avaaminen aiheuttaa hälytyksen. Tankki on 2,4 metriä korkea, eikä sinne ole tikkaita. Lisäksi tankin päällä oleva luukku on ilmeisesti aika painava.  Klikkaa vieressä olevaa kuvaa päästäksesi videoon.


Yksi teoria on että Elisa, joka kärsi ainakin masennuksesta, sai jonkinmoisen psykoottisen episodin, hankkiutui kenties palotikkaita pitkin katolle, kiipesi tankin päälle, avasi luukun, hyppäsi sisään, sulki luukun, riisui vaatteensa ja lopulta hukkui. 

Jenkki versiokin tehtiin.
Elisa Lamin tapauksessa on paljon yhteyksiä Japanilaiseen Dark Water kauhuelokuvaan josta tehtiin Hollywood versio. Yhteydet liittyvät nimenomaan tähän uudempaan amerikan versioon. Elokuva ilmestyi 2005. Elokuvassa on muunmuassa Cecilia niminen tyttö (Cecil Hotelli). Lisäksi pääosahahmon nimi on Dahlia, mistä taas voi vetää viivan Black Dahlia murhaan, jonka uhri asusti Hotelli Ceciliassa ennen kuolemaansa. Elokuvassa tulee mustaa vettä hanasta, siinä on hissi ja vesitankkiin on delannut tyyppi joka kummittelee talossa.

Oli miten oli, mutta tuo hissin turvakameravideo on mielestäni karmiva.
Ensi kerralla pysyn valitsemallani tiellä ja esittelen jotain muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti