sunnuntai 30. marraskuuta 2014

IV - One With the Storm

Neljänsien sukkien kohdalla minua innoitti suuresti Ghost Brigaden uutuus IV - one with the storm levy, joka on lyhyesti sanottuna vuoden levy.

Raskasta, kaunista musisointia, hienoja melodioita sekä laulu joka vaihtelee puhtaan laulannan ja karjumisen välillä... Joku siinä karjunnassa vaan toimii niin perkeleen hyvin. Se osuu johonkin syvälle suoraan mielihyväkeskukseen tai johonkin vastaavaan. Musiikki kuvaa sisäistä sielunmaisemaani aika täydellisesti. Erityisesti viimeinen suomenkielinen "Elämä On Tulta" kappale on aivan loistava. 

Jos levy on kuuntelematta niin nyt samantien levykauppa, tai spotifyyn ja kiekko kuunteluun!

Ai niin ne sukat. Laaduntarkkailu kusee tällä kertaa isosti. Toinen sukka tuntuu hyvältä ja toinen vähän liian tiukalta. Lisäksi tuo lisäävän IV kantapäissä näyttää ihan siltä kuin olisin ne siihen päissäni laittanut. Ensi kerralla pienempää ja parempaa jälkeä. Taidan parit seuraavat sukat tehdä ihan yhdellä langalla ilman että lähden kikkailemaan, en selvästi ole siihen vielä valmis.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No se onkin ainoa mikä tossa onnistu :D En tajua miten onnistuin tekemään samalla ohjeella noin erikokoiset sukat :)

      Poista
  2. Kokeile tehdä kumpaakin sukkaa samaan aikaan? Silleen tulee helpommin samanlaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis varmaan ainut miten niistä sais samanlaiset. Täytynee investoida toiset bambu stidit, tai sitten repäsen ja etsin koivuiset kepit :)

      Poista